Category: Albania

Showing all 3 results

 • TestoY Gel

  PUDËR ME RRËNJË XHENSEN PANAX
  Afrodiziak natyral, rrit tërheqjen dhe zgjimin. Stimulon spermatogjenezën dhe përmirëson cilësinë e spermës. Redukton periudhën refraktare. Normalizon qarkullimin e gjakut dhe siguron një ereksion të qëndrueshëm.
  VAJ LULESH ‘CALENDULA OFFICINALIS’
  Tonizon. Stimulon prodhimin e testosteronit, përmirëson qëndrueshmërinë. Ai rrit ndjesitë e këndshme dhe orgazmën, rrit kohën e marrëdhënieve seksuale deri në 45-60 minuta e më shumë.
  VAJ ‘SATIVA OFFICINALIS’
  Redukton ndjeshmërinë e receptorëve dhe rrit kohëzgjatjen e seksit. Siguron rrjedhjen e gjakut në organet e legenit.
  EKSTRAKT I FRUTAVE ‘PIPER ANNUUM’
  Aktivizon rritjen e trupave kavernoz në indet e penisit, gjë që çon në një zgjerim të penisit në gjatësi dhe gjerësi…

  Read more
 • Testo-Y

  Trashësia është gjithashtu e rëndësishme! Testo-Y-i është një produkt natyral për kthimin e potencës dhe parandalimin e mosfunksionimit të ereksionit. Testo-Y-i përmirëson qarkullimin, potencën dhe prodhimin e spermës, rrit nivelet e testosteronit dhe redukton kohën me 5-7 minuta. Ereksioni i dobët apo mungesa e plot[ e tij shkakton zhgënjim. Një penis i fortë si guri garanton seks të cilësisë së lartë! Aktivitet i dobët seksual – Burrat me penis të dobët nuk kanë fare jetë seksuale. Dështime në shtrat – Ereksionet e dobta shpesh çojnë në dështime në shtrat dhe derdhje të parakohshme…

  Read more
 • GoPotent

  Çaji gopotent për fuqi më të madhe dhe rregullimin e probleme me ereksionin është një përzierje e bimëve medicinale, me një raport veçanërisht të ekuilibruar. GoPotent përmirëson qarkullimin, rrit fuqinë, prodhimin e spermës dhe ngre nivelin e testosteronit. Pije dy ose më shumë herë në ditë. Përbërësit aktivë të suplementit: basilici herb, melissa folium, satureiae montanae herb, rosmarin folium and urticae folium nxitin ereksionin duke rritur qarkullimin e gjakut në penis, GoPotent meshkuj siguron stimulim natyror të ereksionit afatgjatë pa e shtrënguar zemrën (ndryshe nga viagra)…

  Read more