Tag: TestoY Gel

Showing all 5 results

 • TestoY Gel

  ЗГОЛЕМИ ЈА ДОЛЖИНАТА И ДИЈАМЕТАРОТ! БЕЗБЕДЕН И ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ! 1 019 800 ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ. РАСТИТЕЛНА ФОРМУЛА.

  Read more
 • TestoY Gel

  Diže se za sekundu od samo 1 primjene preparata TestoY prije seksa. Penis ojača za mjesec dana od samo jednog tretmana preparatom TestoY. Uvijek ćete biti spremni da imate seks, gdje god želite i koliko dugo želite

  Read more
 • TestoY Gel

  Diže se za sekundu od samo 1 primjene preparata TestoY prije seksa

  Penis ojača za mjesec dana od samo jednog tretmana preparatom TestoY

  Uvijek ćete biti spremni da imate seks, gdje god želite i koliko dugo želite

  Read more
 • TestoY Gel

  PUDËR ME RRËNJË XHENSEN PANAX
  Afrodiziak natyral, rrit tërheqjen dhe zgjimin. Stimulon spermatogjenezën dhe përmirëson cilësinë e spermës. Redukton periudhën refraktare. Normalizon qarkullimin e gjakut dhe siguron një ereksion të qëndrueshëm.
  VAJ LULESH ‘CALENDULA OFFICINALIS’
  Tonizon. Stimulon prodhimin e testosteronit, përmirëson qëndrueshmërinë. Ai rrit ndjesitë e këndshme dhe orgazmën, rrit kohën e marrëdhënieve seksuale deri në 45-60 minuta e më shumë.
  VAJ ‘SATIVA OFFICINALIS’
  Redukton ndjeshmërinë e receptorëve dhe rrit kohëzgjatjen e seksit. Siguron rrjedhjen e gjakut në organet e legenit.
  EKSTRAKT I FRUTAVE ‘PIPER ANNUUM’
  Aktivizon rritjen e trupave kavernoz në indet e penisit, gjë që çon në një zgjerim të penisit në gjatësi dhe gjerësi…

  Read more