Pas pastrimit të enëve të gjakut, presioni i gjakut tek të moshuarit ndalon së rrituri dhe zhduken nëntë sëmundje të supozuara si 'të pashërueshme'.

Një kardiologe e njohur na tregoi për një teknikë të thjeshtë
Xhesika P.

Profesor Mikeli është kardiolog dhe profesor. Ai është i njohur për trajtimin e njerëzve pa rekomanduar pilula. Në të njëjtën kohë, çdo pacient i trajtuar prej tij shërohet. Në mesin e pacientëve të profesorit ka njerëz të famshëm nga shumë vende të ndryshme, si dhe pacientë nga veriu dhe jugu.

Profesor Mikeli rrallë jep intervista pasi ai shpenzon shumicën e kohës duke trajtuar pacientët. Megjithatë, gazetari i këtij kanali ishte me fat: mjeku i famshëm pranoi t'u përgjigjej disa pyetjeve për ata pacientë që nuk kanë mundësi të caktojnë një takim në klinikë.

MIKELI ËSHTË TEPËR I SIGURT SE KUSHDO MUND TË KRYEJË PASTRIMIN KURATIVE TË ENËVE TË GJAKUT NGA SHTËPIA DHE TË PËRMIRËSOJË SHËNDETIN DHE MIREQENJEN E VET.

Një pastrim i tillë ndihmon për të hequr qafe rritjet e presionit të gjakut dhe shëron nëntë sëmundje kronike të pensionistëve.

Doktori na tha se si të bënim një pastrim shërues; ju mund të lexoni të gjitha në lidhje me të më poshtë. Përveç kësaj, ky artikull trajton temat:

 • Të jetosh deri në moshën 120 vjeç pa pilula është e vërtetë!
 • Pse sëmundjet kronike të pashërueshme shkojnë krah për krah me enët e gjakut të bllokuara?
 • Shenjat e dukshme dhe të fshehura të enëve të gjakut të bllokuara
 • TRAJTIMET MODERNE PËR HIPERTENSIONIN E LIDHUR ME MOSHËN PA PILULA

Enët e bllokuara të gjakut mund të jenë vrasësi juaj!

Profesor Mikeli:

- Unë do t'ju jap disa të dhëna që, shpresoj, do t'ju bëjnë të mendoni për këtë. Shkaku më i zakonshëm i vdekjes në planet është SËMUNDJA KARDIOVASKULARE. Arsyeja kryesore e shfaqjes së tij me kalimin e moshës është KOLESTEROLI. Rezulton se kolesteroli është substanca më e rrezikshme në planet. Kjo substancë vret njerëzit më shpesh sesa alkooli, nikotina dhe droga.

Në 94% të rasteve, nëse një person nuk mbijeton deri në moshën 80 vjeç, kjo ndodh sepse kolesteroli e vret atë.

Kolesteroli shkatërron shëndetin. Nëse nuk do të grumbullohej në enët e gjakut, atëherë një person mund të jetonte lehtësisht deri në moshën 120 vjeç.

Si funksionon kolesteroli dhe çfarë është ai? Unë nuk do të jap një përshkrim të kësaj substance këtu, pasi mund të lexoni gjithçka në lidhje me të në tekstet mjekësore. Do të jetë më e lehtë për ta shpjeguar: imagjinoni yndyrën e ftohtë të mbetur në një tigan të palarë pas drekës. Kështu duket kolesteroli.

Kjo substancë, duke qenë në gjak, depozitohet në muret e enëve të gjakut. Së pari, një pllakë e vogël (në moshën 20-25 vjeç), më pas shtresa e kolesterolit rritet me shpejtësi (në moshën 25-40 vjeç) pasi më shumë grimca ngjiten në shtresën ngjitëse. SI REZULTAT, DERI 40 VJEÇ, KOLESTEROLI KA REDUKTUAR HAPËSIRËN NË ENË GATI GJATË PËRGJYSMË. Në përgjigje të kësaj, zemra nuk ka zgjidhje tjetër veçse të rrisë presionin e gjakut. Një person ka rritje të qetësimit të gjakut në lidhje me moshën dhe hipertension me të gjitha pasojat. Por edhe kjo nuk është gjëja më e rrezikshme!

Shumë më i rrezikshëm është fakti se kolesteroli bllokon plotësisht enët e vogla të gjakut që janë të pranishme në të gjitha indet. Si rezultat i furnizimit të dëmtuar të gjakut, proceset patologjike zhvillohen në organet e brendshme. Në këtë kuadër, një person ka dhimbje kronike.

Fillimisht ju dhemb stomaku, më pas shpretka dhe pas një kohe keni stenozë të mëlçisë dhe pankreasit. Zakonisht në raste të tilla thonë se njeriut i prishet shëndeti. Kolesteroli është ai që e nxit më shpesh këtë proces.

Kolesteroli. Në moshën 50-60 vjeç njeriu grumbullon deri në 3.5 kg të kësaj lënde të rrezikshme!

Fjalë për fjalë gjithçka varet nga gjendja e enëve të gjakut të trupit. Nëse enët e gjakut bllokohen në këmbë, kjo çon në vena me variçe, edemë të vazhdueshme dhe rëndim të përjetshëm në këmbë. Nëse kjo ndodh në mëlçi, ndodh hepatoza dhe cirroza. Nëse shfaqet në kyçe, atëherë shfaqet artriti dhe osteoartriti ose dhimbje në shtyllën kurrizore. Nëse enët e gjakut janë të bllokuara në sy, personi bëhet gradualisht i verbër.

Kolesteroli grumbullohet në enët e gjakut të çdo personi. Bllokimi i enëve të gjakut është shkaku i plakjes së shpejtë.

ËSHTË KOLESTEROLI QË SHKAKTON PLAKJEN NË TRUP.

Dhe është bllokimi i enëve të gjakut që shkurton jetën e njeriut, duke i lënë atij më pak kohë për të jetuar.

Në vend që të jetojnë deri në moshën 120 vjeç (gjoja këtë aftësi e mbajnë organet tona), njerëzit shpesh nuk mbijetojnë deri në 70!

Sidomos ata që kanë hipertension të lidhur me moshën 40-50 vjeç. Meqë ra fjala, është një nga simptomat më të dukshme të obstruksionit vaskular.


Nuk është vetëm kolesteroli: këto substanca të tjera bllokojnë edhe enët e gjakut!

Profesor Mikeli:

Kolesteroli nuk është e vetmja gjë; ka edhe dy substanca të tjera që grumbullohen në enët e gjakut!

Masa e mpiksjes së gjakut

Nëse kolesteroli i ngjan yndyrës, atëherë masa e trombeve (mpiksjes së gjakut) i ngjan gjizës. Mbledhjet e mpiksjes së gjakut formohen në muret e brendshme të enëve të gjakut. Rreziku i mpiksjes së gjakut është edhe më i lartë me kolesterolin.

MPIKSJA E GJAKUT MUND TË SHKËPUTET NË ÇDO KOHË NGA MURI I ENSËS TË GJAKUT DHE TË ARRIJË ZEMRËN, DUKE SHKAKTUAR ATAK NË ZEMËR OSE TË ARRIJË NË TRU, duke shkaktuar ishemi.

Të dyja sëmundjet janë fatale me një probabilitet shumë të lartë vdekjeje ose paaftësie.

Sa më i vjetër të jetë personi, aq më i madh është rreziku që mpiksja të shpërndahet. Kjo është arsyeja pse njerëzit e moshuar shpesh vuajnë nga një goditje në tru ose sulm në zemër.

Kristalet e kalciumit

Këto janë kripëra të metaleve të rënda, merkur dhe kimikate të ndryshme të grumbulluara gjatë jetës tuaj. Nëse një person, për shembull, ka punuar në linja të rrezikshme prodhimi, atëherë ata kanë më shumë depozita të tilla. Edhe pse, duke marrë parasysh ekologjinë aktuale, depozitat e kalciumit grumbullohen te të gjithë. Siç është treguar tashmë, këto substanca janë kancerogjene. Kjo do të thotë, ato nxisin ndarjen jonormale të qelizave, e cila çon në kancer.

Në pothuajse 98% të vdekjeve nga kanceri, nivele të larta të depozitave kristalore gjenden në gjak. Të gjithë e dimë se merkuri është i dëmshëm. Me një grumbullim të madh të kristaleve të kalciumit, vetë gjaku bëhet i dëmshëm.

Deri në moshën 50-vjeçare, enët e gjakut të një personi janë të bllokuara në të gjithë trupin e tij. Sa më shumë të bllokohen, aq më shumë shfaqen sëmundjet kronike, aq më shpejt plaket njeriu dhe aq më keq ndihet.

Provoni veten! Po nëse enët e gjakut tashmë janë të bllokuara dhe jeni në rrezik të vdekjes së parakohshme?

Profesor Mikeli:

Unë mund t'ju them menjëherë; nëse nuk i keni pastruar asnjëherë enët e gjakut dhe jeni mbi 50 vjeç, atëherë enët e gjakut janë të bllokuara. Nëse i pastroni, DO TË NDIHENI MË MIRË GATI MENJËHERË.

Simptomat e bllokimit të enëve:

 • Fryrje në mëngjes
 • Zhurmë në vesh
 • Lotim në sy
 • Dhimbje kyçesh
 • Marramendje
 • Pagjumësi gjatë natës dhe përgjumje gjatë ditës
 • Ndjenja e lodhjes së vazhdueshme
 • Pamje e turbullt
 • Dëmtimi i kujtesës
 • Venat me variçe
 • Dispnea
 • Problemet e zakonshme gastrointestinale
 • Mbipeshë

A thua se pastrimi i enëve të gjakut mund t'u zgjasë jetën të moshuarve dhe të stabilizojë presionin e gjakut?

Profesor Mikeli:

- Pikërisht. Në klinikë ne tani përshkruajmë pastrimin e enëve të gjakut për të gjithë pacientët mbi 50 vjeç (disa mbi 40). Dhe pas pastrimit i rishqyrtojmë.

NË RRETH 9 NGA 10 PERSONA, PRESIONI I GJAKUT NORMALIZOHET MENJËHERË PAS PASTRIMIT DHE NUK KËRKOJNË TRAJTIME TË TJERA.

Me fjalë të tjera, është e mundur që shumë nga ata që tani marrin tableta ditore për të stabilizuar presionin e gjakut, mund të jetojnë pa to. Gjithçka që duhet të bëjnë është të pastrojnë enët e gjakut. Edhe nëse hipertensioni nuk largohet plotësisht (dhe kjo ndodh gjithashtu), ata përsëri ndihen shumë më mirë!

Fatkeqësisht, kjo mënyrë e thjeshtë për të normalizuar presionin e gjakut fshihet nga mjekët dhe kompanitë farmaceutike të korruptuara, të cilët përfitojnë nga trajtimet e gjata dhe të shtrenjta. Në fund të fundit, sa më gjatë të jetë i sëmurë një person, aq më shumë do të shpenzojë për ilaçe. Është e dobishme për ta. Pastrimi i enëve të gjakut është i lehtë, i lirë dhe shpejt ndihmon në rikuperimin e shëndetit të mirë.

Një pensionist u shërua nga hipertensioni me një pastrim vaskular. Dhe ka shumë njerëz në të njëjtën situatë...

Dua t'ju tregoj një letër nga një pensioniste e quajtur Genta. Mjekët në një klinikë lokale i thanë asaj se po vdiste. Të afërmit e saj vendosën të mos dorëzoheshin. Vetë pensionistja nuk mundi të vinte të na vizitonte, kështu që vajza e saj telefonoi klinikën tonë me një kërkesë për ndihmë. Si mund ta ndihmonim nga distanca? Nuk mund të bëj as një diagnozë me telefon. Ne e këshilluam që të pastronte enët e gjakut.

Pas 3 muajsh na shkroi vetë Genta! Unë dua t'ju tregoj letrën e saj.

Genta, 75 vjeçe është një pensioniste e cila vuan nga tensioni i lartë dhe shumë sëmundje të tjera të ndryshme. Ajo jeton në fshat.

"Faleminderit shumë që ma ktheve JETËN! Kur vajza ime ju thirri, praktikisht isha pa ndjenja; Nuk e kisha idenë për asgjë. Ndjeva sikur kisha një mjegull në kokë nga presioni i lartë i gjakut që nuk zbriste as me tableta. Isha në gjendje para infarktit; nuk më futën as në spital, vetëm i thanë vajzës që të më përgatiste një vend në varreza. Por vajza ime vendosi të telefonojë ty. Dhe pastaj ajo filloi të më jepte atë produkt që na dërgove. Faleminderit Zotit, nuk ka më sëmundje për mua.

Pak nga pak, presioni i gjakut më ra. Tani nuk rritet fare. U ktheva fjalë për fjalë nga të vdekurit. Një javë më parë bëra analizat në spital. Kur më thanë se isha i shëndetshëm për moshën time, u habita shumë. Disa muaj më parë, unë isha pothuajse e vdekur. Unë me të vërtetë shpresoj të vazhdoj të jetoj; E dua jetën me gjithë shpirt. Faleminderit shumë për ndihmën tuaj dhe për shpëtimin e jetës sime."

KJO ËSHTË MREKULLIA QË MUND TË NDODHË PAS PASTRIMIT TË ENËVE TË GJAKUT. Edhe pse në fakt nuk ka asnjë mrekulli këtu, gjithçka është e qartë.


Profesor Mikeli:

Një metodë e pastrimit të enëve të gjakut për pensionistët dhe hipertensionistët.

- Deri më sot, ekziston vetëm një produkt që e kryen mirë këtë detyrë. Emri i saj është Hypertea . Este fármaco fue creado en por el Instituto Vascular y Cardíaco. El medicamento contiene aproximadamente 40 componentes activos: extractos de plantas útiles para los vasos sanguíneos, vitaminas, micro y macroelementos.

Përbërësit më të rëndësishëm në çajin Hypertea janë gjethja e hithrës, rrënja e valerianës, ekstrakt i gjetheve Betula Alba, fruta Ribes Cynosbati, Millefolii Herba, Visci Herba, të cilët janë të afta të 'hanë' substancat që grumbullohen në enët e gjakut. Ato shpërndajnë kolesterolin, mpiksjen e gjakut dhe kristalet e kalciumit.

Ata u zbuluan në vitin 2007 nga shkencëtarët japonezë. Për kërkimet e tyre në këtë fushë, dy shkencëtarë japonezë morën çmimin Nobel. Sot, ato përdoren në mënyrë aktive në mjekësinë botërore.

Meqë ra fjala, vetë japonezët filluan t'i kushtojnë vëmendje të shtuar pastrimit të enëve të gjakut për njerëzit e moshës 40-50 vjeç në 1965, kur u miratua Programi Kombëtar për Përmirësimin e Shëndetit dhe Jetëgjatësisë. Sipas këtij ligji, pastrimi i enëve të gjakut është i domosdoshëm. Dhe sot ne shohim rezultatin e një vendimi të tillë. Japonia mban rekordin për jetëgjatësinë.

Jeta deri në 100 vjeç është e zakonshme për japonezët. Më parë japonezët pastronin enët e gjakut me barishte, stërvitje dhe joga; tani ata po përdorin produkte speciale.

Sa kohë duhet të marrim çajin Hypertea për të pastruar enët e gjakut?

Për efekt maksimal, rekomandohet përdorimi i këtij produkti për 3 muaj. Hidhni 1 lugë Hypertea në 200 ml ujë. Ziejeni, gatuajeni dhe pini pa sheqer 3 herë në ditë pas ngrënies.

Unë do të listoj çfarë Hypertea do t'i bëjë trupit dhe shëndetit tuaj gjatë pastrimit, si dhe për disa muaj më pas.

Pastrimi dhe rikuperimi i enëve të gjakut

Për shkak të çajit Hypertea do të shpërndajë depozitat e kolesterolit, mpiksjen e gjakut dhe grumbullimin e kalciumit. Gjithashtu, falë ekstraktit, produkti rrit tonin e enëve të gjakut dhe rikthen elasticitetin e tyre. Pas një kursi njëmujor, siç dëshmohet nga të dhënat e kërkimit, enët bëhen po aq të pastra dhe elastike sa tek 25-30-vjeçarët. Kapilarët e vegjël janë restauruar. Si rezultat, presioni i gjakut i një personi ndalon së rrituri; dobësia dhe përgjumja zhduken, dhe shërimi i plagëve dhe prerjeve përmirësohet. Përveç kësaj, shfaqet më shumë energji. Do të keni shumë energji për të vënë në gjëra të ndryshme.

Ai do të rikthejë funksionimin e organeve të brendshme dhe nyjeve

Pas pastrimit të enëve të gjakut do të fillojë restaurimi i organeve të brendshme. Për fat të mirë, natyra na ka dhënë një veti: rigjenerimin e qelizave. Si rezultat, shumë sëmundje zhduken. Për shembull, nëse pankreasi ose shpretka juaj ju dhemb në këtë moment, do të pushojë së dhembi. Shumë shpesh ulçerat e stomakut dhe duodenit shërohen pas pastrimit të enëve të gjakut. Përveç kësaj, nyjet janë restauruar. Çarjet dhe kërcitjet në qafë, shpinë dhe kyçe zhduken. Kërci kthehet në jetë. Gjunjët dhe gishtat e këmbëve nuk reagojnë më ndaj ndryshimeve të motit. Lëvizshmëria e kyçeve kthehet në normalitet.

Do të shkrijë yndyrën e tepërt

Pesha e tepërt është ajo që rëndon gjendjen e pacientëve me hipertension dhe të moshuarve deri në 4 deri në 5 herë më shumë. Sa më e madhe të jetë pesha, aq më e madhe është ngarkesa në enët e gjakut, zemrën dhe kyçet. Shpesh shkaku i shtimit të peshës është bllokimi i enëve të gjakut, pasi glukoza nuk mund të nxirret nga indet në sasinë e duhur. Pas pastrimit të depozitave nga enët e gjakut, pesha fillon të zhduket automatikisht. Gjithashtu, Hypertea përmban një ekstrakt çaji jeshil, i cili përshpejton ndarjen e yndyrës. Mesatarisht, një muaj pas pastrimit të enëve të gjakut, njeriu humbet 8-12 kg.

Do të rikthejë shikimin dhe kujtesën

Hypertea rikthen mikro enët e fundusit në sy, si rezultat i së cilës shikimi normalizohet gradualisht. Shumë njerëz fillojnë të shohin numrat e autobusëve nga larg dhe janë në gjendje ta fusin fillin përsëri në gjilpërë. Ka një restaurim të plotë të enëve të gjakut në sy. Ata që kanë pastruar enët e gjakut nuk përballen fare me verbëri! Të gjithë oftalmologët e dinë këtë.

Rikthen potencën tek meshkujt!

Një nga efektet e mahnitshme të pastrimit të enëve të gjakut është se hormoni testosteron fillon të prodhohet sërish te meshkujt. Si rezultat, prostatita zhduket dhe adenoma e prostatës vonohet. Dhe gjithashtu fuqia kthehet. Nëse jeni nën 70 vjeç, mund të bëni seks përsëri.

Efekti i fluturës tek të moshuarit dhe hipertensionistët

Veprimi i Hypertea është i ngjashëm me përplasjen e krahut të fluturës, sepse shkakton një reaksion zinxhir të shëndetit të organeve të brendshme dhe përmirësimin e mirëqenies. Duke filluar me normalizimin e enëve të gjakut dhe duke përfunduar me restaurimin e shikimit dhe kyçeve.

1-3 muaj pas pastrimit të enëve të gjakut do të ndiheni sikur keni rilindur. Në të njëjtën kohë, pacientët ndiejnë përmirësime të dukshme çdo javë.

Zgjimi i lehtë

Ju ngriheni lehtësisht nga shtrati në mëngjes; nuk keni nevojë ta detyroni veten të ngriheni, duke gatuar dhe fërkuar këmbët, duke plasaritur shpinën dhe qafën. Që në mëngjes, trupi mbushet me energji dhe forcë.

Mëngjesi i shijshëm

Menuja juaj do të zgjerohet ndjeshëm. Nuk duhet të ndiqni më një dietë strikte. Nëse hani ‘diçka të keqe’, nuk do të keni më urth apo siklete.

Forca fizike

Kur të dilni nga shtëpia, nuk duhet të shqetësoheni më për këmbët tuaja: nuk do ta perceptoni ecjen si një barrë, mund të ecni gjithë ditën dhe këmbët të mos lodhen dhe të fryhen. Nuk keni më gulçim apo marramendje. Do të mund t'i ktheheni punës me kënaqësi në shtëpinë dhe kopshtin tuaj.

Qetësi absolute

Jeni plotësisht të qetë dhe të relaksuar. Nuk ka më dhimbje të vazhdueshme që t'ju hajë, duke ju penguar të përqendroheni në ndonjë gjë tjetër. Kur asgjë nuk dhemb, gjërat e zakonshme, tingujt, erërat fillojnë të kenë ngjyra të reja të harruara.

Do të keni shikim perfekt

Edhe shikimi i dëmtuar rëndë gradualisht do të fillojë të rikuperohet. Ajo që keni parë më parë si e paqartë do të bëhet e qartë. Ju mund të shihni përsëri numrin e autobusit nga larg, përsëri të admironi bukuritë e natyrës. Dhe gjëja më e rëndësishme! TANI MUND TË JETONI PA TABLETA. Harrojeni makthin e shkuarjes në farmaci për të kërkuar ilaçe për uljen e presionit të gjakut. Kjo do të jetë një gjë e së kaluarës për ju, pasi presioni juaj i gjakut do të ndalojë së rrituri!

Mungesa e çajit Hypertea në farmacitë lokale!

Me sa dimë, blerja e çajit Hypertea në farmaci është jashtëzakonisht e vështirë. Ky produkt është i rrallë i disponueshëm. Është normale? Dhe çfarë mund t'i këshilloni njerëzve?

- Po është e saktë. Hypertea prodhohet në sasi të vogla të kufizuara dhe për këtë arsye thjesht nuk shkon në farmaci. Fatkeqësisht, shumica shkojnë jashtë vendit; te tjerat blihen nga klinika private. Fatkeqësisht, ne nuk e kemi këtë produkt në sasi të mjaftueshme për të gjithë pacientët me hipertension në vendin tonë. Prandaj, vendosëm t'ua japim atyre që plotësojnë së pari formularin në faqe.

Për të marrë pjesë në programin tonë, duhet të klikoni butonin 'SPIN' në rrotën me zbritje më poshtë. Në varësi të rezultatit, mund të merrni Hypertea me zbritje. Mund ta rrotulloni vetëm një herë.

Nëse dëshironi të kuroni hipertensionin tuaj me këtë produkt unik, ju rekomandoj ta porosisni sa më shpejt që të jetë e mundur derisa është ende në dispozicion.

Kushtet për marrjen e Hypertea:

 • Ju duhet të jeni në rajonin e zgjedhur. Ne nuk dërgojmë Hypertea jashtë kësaj zone.
 • Blerja e Hypertea lejohet VETËM PËR PËRDORIM PERSONAL. Kërkojmë nga rishitësit që ta lënë produktin për njerëzit e tjerë! Të përfitosh nga të moshuarit është çnjerëzore!
 • Produkti mund të kërkohet në këtë faqe interneti duke plotësuar formularin e posaçëm më poshtë. Duhet të shkruani numrin tuaj të telefonit që konsulenti ynë mjekësor t'ju kontaktojë.

Përfitoni nga kjo mundësi përpara të tjerëve!

Nëse dëshironi të përmirësoni shëndetin e trupit tuaj dhe të eliminoni rritjet e papritura të presionit të gjakut me ndihmën e pastrimit të thellë të enëve të gjakut, porosisni produktin sa më shpejt që të jetë e mundur, ndërsa është ende në dispozicion.

KUJDES!

Faqja jonë e internetit ofron zbritje kur blini Hypertea . Testoni fatin tuaj duke klikuar SPIN. Nëse jeni me fat, do të mund ta blini këtë artikull më lirë se zakonisht! Paç fat!

SPIN
!!Urime!!

Ju keni fituar çmimin tonë kryesor:
Hypertea me 50% zbritje!

ОК
Formulari zyrtar i aplikimit
№ 4977 nga 5000 deri më sot
Për të marrë Hypertea me zbritje, shkruani emrin tuaj dhe numrin e telefonit të kontaktit në fushat më poshtë dhe klikoni në butonin ‘DORËZO KËRKESËN'.
Për të marrë Hypertea me një çmim preferencial prej
7800 ALL
3900 ALL
*Të dhënat tuaja i dërgohen direkt prodhuesit. Askush tjetër nuk ka qasje në të.
Mendimet
 • Ana

  Faleminderit shumë që u dhatë pensionistëve një mundësi kaq të madhe! Unë kam ndjekur një kurë me Hypertea . Presioni i gjakut më rritej tmerrësisht, tani nuk më rritet fare. Më dhembnin gjunjët gjatë gjithë kohës, tani jo më. Dhimbjet e kokës më janë zhdukur. Dhe kam shumë ndryshime të tjera të favorshme. Ndihem më e re!

  Përgjigje
 • Redi

  Unë porosita Hypertea . Unë shpresoj se me të vërtetë funksionon. Unë jam 64 vjeç dhe jam duke u copëtuar. Kam lexuar shumë për pastrimin e enëve të gjakut. Unë dua ta provoj vetë.

  Përgjigje
 • Ina

  Hypertea ËSHTË PRODUKTI MË I MIRË NGA TË GJITHA. Mora Esidrex në fillim, pastaj Erynit. E di, ato janë droga të modës së vjetër. Por nuk më pëlqen të shkoj te mjeku. Ndonjëherë merrja disa pilula, kur më rritej presioni i gjakut ose më shqetësonte zemra. Por papritmas ata pushuan së punuari. Pastaj shkova te mjeku dhe ai më këshilloi të provoja një produkt të ri, Hypertea (doktori ishte i ri, ndoshta ende beson se mjekësia duhet të jetë për popullin dhe jo për të fituar para!). Hypertea më ndihmoi që në momentin që e mora: presioni më ra menjëherë, por vazhdova kurën, siç më këshilloi mjeku. Pas 3 javësh, harrova se çfarë ishte hipertensioni. Variçet nga të cilat vuaja prej 10 vitesh janë zhdukur! Kam pasur edhe një problem gjinekologjik dhe nuk e kam më. Ndihem e mrekullueshme, si kur isha e re!

  Përgjigje
 • Pandi

  Jam trajtuar edhe unë me Hypertea . Personalisht më ka ndihmuar shumë. Shëndeti im është përmirësuar. Ia rekomandova të gjithë të moshuarve.

  Përgjigje
 • Aleksandra

  Jam dakord. Është një produkt super. Më parë koka më dhimbte gjithë natën; ishte e padurueshme, as qetësuesit nuk ndihmonin. Pastaj kuptova se koka po më dhembte për shkak të presionit të lartë të gjakut. Por kjo nuk është çështja. Ma rekomandoi një fqinj Hypertea dhe kam bërë një porosi me zbritje siç tregohet në faqen e internetit. U bëra një person i ri në 2 muaj! E kuptova që nuk kisha jetuar derisa të pastrova enët e gjakut! Dhimbja e kokës nuk më shqetëson më, variçet më janë zhdukur dhe gjëja më e rëndësishme është se kam humbur 20 kg! Nga 94 kilogramë në 74! Ja çfarë do të thotë të normalizosh qarkullimin e gjakut!

  Përgjigje
 • Merita

  Jam dakord. Është një produkt shumë efektiv për problemet me presionin e gjakut! E imja tani është e qëndrueshme në 120/80.

  Përgjigje
 • Xheni

  Kam rrezikuar dhe nuk jam penduar. Nëse keni probleme me enët e gjakut, ju rekomandoj. Nuk pata asnjë efekt anësor dhe isha e kënaqur me rezultatin.

  Përgjigje
 • Andi

  Faleminderit shumë për informacionin mbi këtë produkt. Unë kam qenë duke kërkuar për një gjë të tillë për një kohë të gjatë. Mezi pres të marr porosinë time! Faleminderit!

  Përgjigje
 • Denis

  Kisha tension të lartë... jo më, gjithçka u shërua për 10 ditë! Faleminderit për këtë!

  Përgjigje
 • Ernest

  Faleminderit për Hypertea . E provova, çfarë lehtësimi. Le të shohim se çfarë do të ndodhë brenda një jave. Por presioni i gjakut nuk më kërcen më, as që e vërej. Kështu që unë mendoj se gjithçka do të jetë mirë!

  Përgjigje
 • Gjergj

  Doktori po thotë të vërtetën për Hypertea . Unë jam një nga ata që e kam provuar tashmë produktin. Kam 7 vite që vuaj nga hipertensioni. Unë isha gati për të marrë tableta për jetën, por pas marrjes së Hypertea presioni im ndaloi së rrituri fare.

  Përgjigje
 • Frida

  Sa produkt i mirë! Më dhembte i gjithë trupi. Shpina ime, ana e majtë, kyçet e mia nuk lëviznin mirë. Presioni im i gjakut ishte aq i lartë sa mund të kisha vdekur. Më dukej sikur isha në ferr. Po merrja shumë pilula. Pastaj mora vesh për Hypertea dhe pastrimin e enëve të gjakut. Pas 3 javësh u ndjeva shumë më mirë. Tani i përkushtohem shëndetit tim. Ndoshta do të jetoj edhe pak! Faleminderit shumë!

  Përgjigje
 • Petrit

  Një mik shpesh ankohej gjatë gjithë kohës për ankesat e tij të ndryshme, nga stomaku në zemër. Por muajin e fundit e kam parë sërish aktiv dhe të lumtur. Ai tha se mori Hypertea . Ai është 72 vjeç.

  Përgjigje
 • Luan

  Faleminderit

  Përgjigje
 • Enxhi

  Miq! Produkti është ende i disponueshëm, por kanë mbetur vetëm disa pako. Ju ende mund të jeni me fat nëse aplikoni tani! Enët e gjakut të pastruara janë baza e gjithçkaje! Ju uroj të gjithëve shëndet dhe vite të gjata jete.

  Përgjigje