Testo-Y

Harrojeni ereksionin e dobët, seksin 5 minuta dhe derdhjen e parakohshme

 • Kohëzgjatja e ereksionit trefishohet
 • Qëndrueshmëria seksuale rritet
 • Rezultate të dukshme pas përdorimit të parë
Porositeni
 • Orgazma jashtëzakonisht të fuqishme
 • Ereksion i fortë
 • Seksi zakonisht zgjat më shumë se një orë, çdo herë
A janë vajzat të zhgënjyera prej teje? Porosit Testo-Y me 50% ulje çmimi E dua

Si e përmirëson potencën Testo-Y-i?

 • 1. Zgjeron enët e gjakut
 • 2. Përmirëson qarkullimin e gjakur drejt penisit
 • 3. Rrit nivelin e testosteronit në gjak

Trashësia është gjithashtu e rëndësishme! Testo-Y-i është një produkt natyral për kthimin e potencës dhe parandalimin e mosfunksionimit të ereksionit. Testo-Y-i përmirëson qarkullimin, potencën dhe prodhimin e spermës, rrit nivelet e testosteronit dhe redukton kohën me 5-7 minuta.

Ereksioni i dobët apo mungesa e plot[ e tij shkakton zhgënjim. Një penis i fortë si guri garanton seks të cilësisë së lartë!

 • Aktivitet i dobët seksual

  Burrat me penis të dobët nuk kanë fare jetë seksuale

 • Dështime në shtrat

  Ereksionet e dobta shpesh çojnë në dështime në shtrat dhe derdhje të parakohshme

 • Mungesë vetëbesimi

  Problemet me energjinë mashkullore janë shkaku i pasigurisë rreth maskulinitetit dhe seksualitetit

Dëshironi të provoni diçka të re?

 • Ndjesi të mrekullueshme për ju dhe partneren

 • Testo-Y-i do të shpalosë një botë të re plot me orgazma

 • Me një penis të ngritur, vajzat do t'ua heqin pantallonat pa ju folur fare

Keni ndonjë dyshim?

Testo-Y përdoret rregullisht nga studiot e pornos nëpër botë.

ALL 9600 ALL 4800

Porositeni tani

ALL 4800 ALL 4800