XHEL PËR RRITJEN E PENISIT

 • RRITNI GJATESINË DHE DIAMETRIN E TIJ!

 • I SIGURT DHE I LEHTË PËR PËRDORIM!

 • 1 019 800 KLIENTË TË KËNAQUR

 • FORMULA BIMORE

PRODUKTI I RI I 2018 !
TestoY

VETËM SOT! PROMOCIONI

ÇMIMI: 9600 ALL 4800 ALL*

Ju lutemi vini re se normat lokale të TVSH-së mund të ndryshojnë në varësi të ligjit të vendit ku bëni një porosi.

 • #

  Pudër me rrënjë xhensen Panax

  Afrodiziak natyral, rrit tërheqjen dhe zgjimin. Stimulon spermatogjenezën dhe përmirëson cilësinë e spermës. Redukton periudhën refraktare. Normalizon qarkullimin e gjakut dhe siguron një ereksion të qëndrueshëm.

 • #

  Vaj lulesh ‘Calendula Officinalis’

  Tonizon. Stimulon prodhimin e testosteronit, përmirëson qëndrueshmërinë. Ai rrit ndjesitë e këndshme dhe orgazmën, rrit kohën e marrëdhënieve seksuale deri në 45-60 minuta e më shumë.

 • #

  Vaj ‘Sativa Officinalis’

  Redukton ndjeshmërinë e receptorëve dhe rrit kohëzgjatjen e seksit. Siguron rrjedhjen e gjakut në organet e legenit.

 • #

  Ekstrakt i frutave ‘piper annuum’

  Aktivizon rritjen e trupave kavernoz në indet e penisit, gjë që çon në një zgjerim të penisit në gjatësi dhe gjerësi.

MENDIMI I EKSPERTIT

TestoY GARANTON RRITJE prej 5 CM BRENDA NJË MUAJI.

# përpara + 5 cm PAS

Ky sprej xhel nuk shkakton reaksione alergjike apo asnjë lloj efekti anësor dhe, më e rëndësishmja, rezultati që arrini pas përdorimit të tij zgjat përgjithmonë.

#

Ky xhel nuk shkakton reaksione alergjike apo asnjë lloj efekti anësor dhe, më e rëndësishmja, rezultati që arrini pas përdorimit të tij zgjat përgjithmonë.

TestoY JU BËN GJITHMONË GATI PËR BETEJË!

Shefi i Urologjisë në Poliklinikë #

TestoY
# Trupa kavernozë

Veprimi i TestoY

Enzimat dhe afrodiziakët e veçantë që përmbahen në përbërje kanë një efekt pozitiv në indet e penisit, të cilat e shtrijnë atë, së bashku me trupat kavernozë të penisit, duke nxitur një rritje reale si në gjatësi ashtu edhe në perimetër.

APLIKONI XHELIN ME LËVIZJE MASAZHORE NË PENISIN E EREKTUAR.

Pas aplikimit të TestoY në penisin tuaj, do të shtoni +5 CM në gjatësi, e garantuar.

#####
 • EKSTAZA E PARTNERIT

  Kombinimi i bimëve u garanton grave një kënaqësi të madhe, që do të dëshirojnë ta përjetojnë përsëri dhe përsëri.

 • GJITHË NATËN, ÇDO NATË!

  Falë ereksionit tuaj prej çeliku, ju do të bëheni mbreti i seksit

 • SEKS I FUQISHËM

  Formula e tij unike rrit prodhimin e testosteronit në gjak, hormoni që është baza e jetës së një njeriu të suksesshëm!

 • REZULTAT I SHPEJTË PA EFEKTE ANËSORE

  Do të vini re një ereksion të fortë gur dhe do të përjetoni orgazma marramendëse brenda pak ditësh.

porositni me zbritje

KUR DO TË SHIHNI REZULTATET?

 • JAVA 2

  Ereksioni juaj bëhet më i gjatë dhe më i fuqishëm, xheli gjithashtu do të rrisë dy herë ndjeshmërinë e organit tuaj seksual. Gjatësia dhe perimetri i penisit tuaj do të rritet shumë deri në 1 centimetër e gjysmë .

 • JAVA 3

  Penisi juaj do të bëhet dukshëm MË I MADH, ka formë më të saktë. Kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale do të rritet me 70%!

 • JAVA 4

  Penisi juaj do të rritet me 1,5-2 inç! Cilësia e seksit do të përmirësohet dukshëm. Orgazma juaj do të zgjasë shpejt, do të zgjasë nga 5 deri në 7 minuta!

#

+2 cm 2 javë

+3 cm 3 javë

+5 cm 4 javë

 • avatar

  Rudi 46 vjeç

  Unë u mahnita nga TestoY , është magjike për seksin, doja të përmirësoja orgazmën time dhe më rriti madhësinë e penisit me 5 cm. Orgazma të jashtëzakonshme. Unë e rekomandoj atë.

 • avatar

  Daniel 35 vjeç

  Ereksion gur i fortë! E bëra vajzën time të lumtur 4 herë sonte, në çdo cep të shtëpisë tonë.

 • avatar

  Aldi 42 vjeç

  Unë derdhem si i çmendur, i mbushur me spermë disa herë në ditë.

 • avatar

  Berti

  PENISI IM NUK ÇALON TANI, AS VIAGRA NUK ËSHTË KAQ E MIRË

 • avatar

  Laerti

  Unë jam 55 vjeç, unë dhe gruaja ime bëjmë seks çdo ditë. Ajo është super e lumtur! Seksi cilësor më ka dhënë besim si mashkull. Unë jam gjithmonë në humor të mirë dhe asgjë nuk më shqetëson :))

 • avatar

  Mehdi

  Efekti i përdorimit të TestoY ka tejkaluar të gjitha pritjet e mia! As viagra nuk ka efekte të tilla! Djema, është e mrekullueshme!!!