• ФИЗИОТЕРАПЕВТСКА БИБЛИОТЕКА
 • ВОДИЧ
 • БАЗА НА ПОДАТОЦИ
МАКЕДОНСКИ ФИЗИОТЕРАПЕВТСКИ ПОРТАЛ
СПЕЦИЈАЛНОСТ НАСТАНИ ВЕСТИ ВИДЕА УЧИЛИШТЕ ЗА КЛИНИЧКА ФИЗИОТЕРАПИЈА ДИГИТРОНИ ДОКУМЕНТИ

ЗАБРАНЕТО ОТКРИТИЕ: во рок од 7 недели, вештачките црвени крвни клетки трајно ја елиминираат хипертензијата, ги зајакнуваат крвните садови и неверојатно го одобруваат имунитетот!

Имаше непријатна ситуација при снимањето на следната програма што направи „големите имиња“ на медицината да се засрамат. Еден од поканетите експерти одеднаш почна да зборува надвор од сценариото. Со својата изјава ја запрепасти публиката во студиото. Но, особено ги навреди медицинските власти.

Срцевиот хирург изјави: „Го исполнувате телевизискиот етер со информации за вируси, но замижувате на проблемот што убива огромен број луѓе во Македонија секоја година! Зошто никој не зборува за болестите на кардиоваскуларниот систем? Зошто сите молчите дека веќе постои лек што целосно ја елиминира хипертензијата?“

Притисокот! Тоа е главниот убиец на луѓето. Не само во Македонија, туку и низ целиот свет. И сите се преправате дека тоа е нормално. Не ги забележувате напредните лекови што го решаваат овој проблем еднаш и засекогаш.

Кардиоваскуларните болести се број 1 или водечки болести во светот според бројот на животите што ги одземаат. 94 % од срцевите и мозочните удари се случуваат поради висок крвен притисок. Во 89 % од случаите, хипертензијата за време на срцев и мозочен удар е фатална. Ако зборуваме за конкретни бројки, хипертензијата е причина за приближно од 77 % до 78 % од фаталните „природни“ исходи. Во апсолутен број, ова е околу 5.000 смртни случаи во изминатата 2020 година, а вие ги залажувате луѓето и воведувате неверојатни мерки поради разни други болести што се помалку опасни.

„Луѓето умираат поради истрошено срце и крвни садови! Запомнете го ова еднаш и засекогаш!“ – тврди Милан Крстевски, еден од поканетите експерти, но другите гости буквално го нападнаа обидувајќи се да го замолчат.

Главни причини за смрт во Европа во 2020 година

Статистиката е шокантна! Секоја година, вирусните и заразните болести одземаат 2.000 животи, а речиси 5.000 Македонци умреле од васкуларни и срцеви проблеми во истото тоа време.

А најсмешно и најтажно е што 99,87 % од тешките случаи се луѓе со васкуларни заболувања! Со висок притисок. Со слабо срце. Ако ги немаа овие болести, тие ќе беа асимптоматски за нив. Бидејќи ова е главната ризична група. И повторно, никој не зборува за ова, бидејќи веднаш се поставува прашањето што се прави за лекување на крвните садови и срцата на луѓето?

Во студиото имаше збунетост. Експертите, претставници на центарот и фитотерапевти од клиниките во Скопје започнаа да се расправаат и меѓусебно да се прекинуваат. Емитувањето набрзина беше запрено и беа пуштени реклами. И чуварите го избркаа Милан Крстевски од студиото.

Оваа дел беше исечен при монтажата. Но, публиката во студиото долго ќе го памети овој инцидент.

Решивме да спроведеме сопствена истрага и го најдовме овој експерт.

Дописник: Господине Крстевски, се чини дека сите ваши колеги знаат за скандалот на ТВ. Не се плашевте ли да го сторите тоа?

Cпецијалист Милан Крстевски: Ги сфаќав сите ризици, но едноставно не можев веќе да молчам. Не можеме да продолжиме да се спротивставуваме и да го игнорираме понудениот конкретен третман. Јас сум лекар, дадов Хипократова заклетва и ја следам.

Мило ми е што ме контактиравте, затоа што ќе можам да ги повторам моите зборови за вашите читатели. Ќе се развијат лекови за многу, дури и сериозни болести. Но, се плашам дека вирусот на алчност и мито ќе остане меѓу нас засекогаш. Сѐ уште не е развиена вакцина за овој вирус.

Дописник: За што точно зборувате?

Cпецијалист Милан Крстевски: Зборувам за фактот дека постојат болести што нашиот лек ги третира со години. Јас работам со кардиоваскуларни болести и ги рехабилитирам луѓето кои претрпеле срцев и мозочен удар. А измамата е честа појава во мојата област.

Сигурен сум дека ситуацијата е иста кај третманот на мускулно-скелетниот систем, гастроинтестиналниот тракт и сè што може да се лекува според симптомите и да даде олеснување на состојбата, но не и враќање на целосното здравје.

А, причината за ова се фармацевтските корпорации и нивните медицински претставници кои им даваат мито на фитотерапевтите ширум Македонија.

Крвните садови и високиот крвен притисок не се лекуваат тука.

Дописник: Значи, мислите дека сите современи лекови за хипертензија не се ефикасни?

Cпецијалист Милан Крстевски: Лековите за висок крвен притисок што официјално им се препишуваат на луѓето вршат една важна функција т.е. пумпаат пари од џебовите на пациентите до џебовите на медицинските олигарси.

Тоа се легализирани дроги. Видете и самите. Пациент зема таблета и неговата состојба се подобрува. Ефектот на лекот запира и притисокот повторно се зголемува. Така функционираат сите лекови. За да се чувствуваат добро, тие треба земат нова „доза“.

Запомнете го ова: во итни ситуации „хемиските“ лекови се неопходни и важни. Тие спасуваат животи кога на луѓето им е потребна итна помош. За време на Првата светска војна, хероинот се користел на бојното поле за да се спречи ранетиот да умре од шок од болката.

Но, ако постојано пиете апчиња, тие го уништуваат вашето тело. Исто како хероинот. Не толку брзо, но принципот на работа е ист. А ќе мора да купувате уште повеќе апчиња за да се ослободите од несаканите ефекти. И уште. И уште. Колку повеќе, толку подобро за аптеките и фармацевтскиот бизнис.

Дописник: Но, луѓето живеат со години на лекови.

Cпецијалист Милан Крстевски: Наркоманите исто така може да живеат доста долго. Но, за каков живот станува збор?

Кога ве болат зглобовите. Кога млади мажи, нешто над 50 години, добиваат простатитис и ја губат потенцијата. Кога ви откажуваат бубрезите и почнувате да страдате од едем. Отпрвин, ви отекуваат нозете така што одењето ви станува тешко. Потоа вашите внатрешни органи. Толку многу што вашиот стомак станува во облик на буре.

Некои апчиња, кога се земаат подолго време, се канцерогени. Погледнете ја статистиката за болести на ракот – ова е вистинска епидемија.

Да не зборуваме за малите ситници како што се проблеми со спиењето, зуење во ушите, губење на видот и слухот. Списокот е бесконечен. А, причината е иста – истрошени и валкани крвни садови што никој не ги третира. Иако лекот е веќе присутен и покажува одлични резултати.

Лек за висок крвен притисок што нема да го има во аптеките

Дописник: На снимањето се обидовте да зборувате за врвен лек за лекување на висок крвен притисок и крвни садови, но буквално ве исфрлија од студиото. Кој е овој лек? Зошто претставниците на аптеките така реагираат, како вампири на сончева светлина?

Cпецијалист Милан Крстевски: Почнав да зборувам за биолошкиот производ Hypertea. Ова е уникатен производ базиран на активни растителни молекули.

Hypertea е производ на Македонскиот центар за молекуларна биологија. Честопати се нарекува „вештачки црвени крвни клетки“. Бидејќи Hypertea го стимулира производството на нови црвени крвни зрнца, коишто се занимаваат со чистење и „санирање“ на крвните садови.

Hypertea ги чисти крвните садови и го стабилизира притисокот со години. Не треба да ја користите цело време. Во рок од само 7 недели, таа целосно ја обновува васкуларната мрежа и вашиот притисок ќе биде 120/80 во следните 5 години.

Нарачајте Hypertea со 50 % попуст

Нашиот тим научници ја доби Меѓународната награда за терапевтска биологија за развојот на Hypertea. Ова е иновативен чекор напред во третманот на хипертензијата и васкуларните патологии.

Се чини дека по ваквото признание аптеките треба да се натпреваруваат меѓусебно за правата за продажба на Hypertea. Владата треба да го искористи овој лек. Ама, не. Целосна и смртна тишина. Никој како да не го забележа откритието.

А претставниците на медицинскиот бизнис дури и го мразат лекот. Тие имаат стотици лекови, планови за продажба и приходи. Не можат да ја достигнат предвидената финансиска цел само со Hypertea. После 7 недели од третманот со Hypertea, луѓето комплетно забораваат на аптеките.

Затоа тие толку многу ја мразат Hypertea. Не можат да ја оцрнат. На крајот на краиштата, постојат меѓународни признанија, сертификати, научни написи, илјадници задоволни пациенти. Затоа, тие избраа стратегија на бојкот. Се преправаат дека Hypertea не постои. И кога почнав да зборувам за тоа во етерот, тоа предизвика видлива агресија кон мене.

Благодарение на неговата природна формула, производот е апсолутно безбеден. Секој што има висок ризик од висок крвен притисок може да го користи. Ова е прв ваков производ што ги комбинира најактивните компоненти што помагаат во нормализирање на крвниот притисок. Hypertea беше клинички тестирана повеќе пати и покажа забележителни позитивни резултати.

Телото започнува самостојно да се лекува

Дописник: Против што се бори Hypertea?

Cпецијалист Милан Крстевски: Главната цел на Hypertea е обновување на крвните садови. Тие се основата врз којашто се потпира вашето здравје.

Hypertea ги обновува крвните садови во 3 фази:

 • Ги разградува наслагите од холестерол
 • Ги поправа оштетените ѕидови на крвните садови
 • Го подобрува спроведувањето на нервните импулси од мозокот

Враќањето на протокот на крв и зајакнувањето на ѕидовите на крвните садови предизвикува верижна реакција на закрепнувањето на телото. Скриените имунолошки сили се активираат и телото почнува да се лекува самостојно.

Овој процес на самостојно лекување се нарекува автоматска регенерација. Овие механизми се вградени во природа, а Hypertea е катализаторот, клучот што ја „започнува“ автоматската регенерација.

Ослободете се од 7 болести за 7 недели

Дописник: Што ќе добие пациентот по третманот со Hypertea?

1. Притисок, како астронаутот

Прво, целосна елиминација на хипертензијата. По 7 недели редовно внесување Hypertea, васкуларната мрежа на телото е целосно обновена. Крвните садови стануваат еластични и силни. Со други зборови, садовите оживуваат и лесно ги „гаснат“ осцилациите на крвниот притисок. Без разлика дали е поради стрес или физичка активност, обновените садови ќе надоместат за сите осцилации и ќе одржуваат стабилен притисок од 120/80.

Кликнете тука за да дознаете како да направите нарачка со специјален попуст

2. Подобрување на функционирањето на мозокот

Циркулацијата на крвта во мозокот е подобрена за 73 % по третманот со Hypertea.

Пациентите со задоволство забележуваат дека имаат:

 • Подобрена меморија
 • Нормализиран сон, без замор или слабост
 • Нема зуење во ушите
 • Нема главоболки

3. Подобрена острина на видот, обновена рожницата

Hypertea ги чисти не само големите крвни садови и артерии, туку и најмалите капилари. Има многу од нив во очите. Ова доведува до обновување на мрежни клетки и подобрување на мускулниот тонус на очите.

 • Визуелната острина е подобрена од 20/10 на 20/40.
 • Притисокот во очите е нормализиран
 • Симптомите на катаракта се намалени

4. Отстранување на отокот

Се обновува правилното функционирање на бубрезите и метаболизмот на течностите во телото. Бубрезите престануваат да ја задржуваат водата и нема потреба од земање диуретици.

 • Нозете престануваат да болат и отекуваат
 • Големината на стомакот е намалена, бидејќи отокот на органите се намалува
 • Течноста во белите дробови исчезнува, станува полесно да се дише

5. Симптомите на хемороиди и простатитис се ублажуваат

Слабите и оштетени крвни садови се главната причина за ваквите чести болести како што се:

 • Проширени вени
 • Хемороиди
 • Простатитис
 • Еректилна дисфункција

Третманот со Hypertea ги обновува крвните садови во секој орган. Кога ќе исчезне причината, непријатната манифестација на болеста се намалува, па дури и целосно исчезнува во 73 % од случаите.

Мажите се особено импресионирани од подобрувањето на потенцијата. Дури и на 70-годишна возраст, тие се изненадени кога забележуваат дека машката моќ им се вратила.

6. Обновено срце

Чистењето на аортата има корисен ефект врз тонот на срцевиот мускул. Тахикардија поминува во 93 % од случаите, исхемијата се лекува во 99 %.

 • Срцевиот ритам и пулсот се нормализирани Болката во срцето поминува
 • Ризикот од срцев удар е намален за 17 пати

7. Имунолошкиот систем почнува да работи

Подобрено е снабдувањето со крв во коскената срцевина, којашто се занимава со производство на имунолошки клетки. Ова доведува до зголемување на одбраната на телото.

Имунолошкиот систем не штити само од вируси. Главната функција на силниот имунолошки систем е заштита од клетките на ракот. Силен имунолошки систем ги препознава и уништува клетките на ракот навреме. Не дозволува формирање тумори.

Имунолошкиот систем кој работи барем за 50 % е веќе непремостлива бариера за вирусите. А ова е исто така многу важно во денешно време.

Специјалист за веледрогерии на аптеките ни го затвори телефон откако слушна за Hypertea

Како да набавите Hypertea

Дописник: После овој разговор со специјалистот по фармакологија стана јасно дека Hypertea не е и нема да биде достапна во аптеките. Но, луѓето сè уште може да ја набават, нели?

Cпецијалист Милан Крстевски: Да, сите жители на Македонија може да нарачаат Hypertea преку интернет директно од фабриката. Ние ќе се погрижиме оваа можност да не ја искористат препродавачите.

Дописник: Дали се случи тоа?

Cпецијалист Милан Крстевски: За жал, да. Лукавите препродавачи припремија измама. Тие нарачуваа Hypertea за стари лица со попуст. А потоа едноставно го препродаваа лекот по висока цена.

На пример, тие ја продаваа Hypertea за 5.500 денари за 7-неделен третман во една аптека! Тоа не е прифатливо, знаете. Значи, мора да бидеме внимателни. Затоа луѓето сами нарачуваат и не им плаќаат огромни цени на посредниците.

Дописник: Зошто Hypertea може да се нарача само преку интернет?

Постојат три причини:

 • Гаранција за квалитет. Hypertea се испраќа до купувачот директно од фабриката
 • Заштита од посредници. Така никој не може да добие висока заработка од препродажба
 • Брза испорака

Попуст за пензионерите

Програмата на фондот за социјална поддршка во моментов работи во 5 држави. Може да нарачате Hypertea со 50 % попуст преку оваа програма. Оваа понуда е дел од програмата за превенција на болести.

Попустот се дава првенствено на лица над 47 години кои живеат во државата:

Македонија

Затоа препорачувам луѓето од оваа држава да не го трошат своето време. Нема да има втора шанса. Не знаеме колку ќе трае програмата и колку пакувања на Hypertea ќе останат.

Купете Hypertea веднаш!

За да ја добиете Hypertea преку програмата за социјална поддршка, потребен ви е само вашиот мобилен телефон.

Внесете го вашиот број во формуларот за пријавување и кликнете на копчето.

Важно! Само 1 пријава по 1 телефонски број!

Пријавите сега се прифаќаат и обработуваат 24/7. Но, можеби ќе треба да почекате малку поради големиот обем на работа.

Внимание!

Проверете дали веб-страницата има заштитен холограм:

Заштитниот холограм е 100 % гаранција за квалитет. Тоа укажува дека сте на официјалната веб-страница и ќе ви биде испратен оригинален производ на Hypertea и обезбедени потребните совет и поддршка.

На БРОЈ НА ПРЕОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ ВО ПРОГРАМАТА:

производи

Проверка на регион: вашиот регион моментално има шема за субвенции

Официјален образец

Бр. 29 977 од 30 000 на

за да го добиете производот Hypertea по намалена цена од 2400 MKD

За да добиете Hypertea со 50 % попуст, внесете го вашето име и телефонски број во полињата подолу и притиснете го копчето „НАРАЧАЈ СЕГА“

Пријавите се прифаќаат до: 00:00

* Вашите податоци се испраќаат до производителот. Никој друг нема пристап до вашите податоци.

Коментари

Мирјана Лазевска Би го затворила целиот овој канал, тие лажат постојано, им даваат пари за да го прават тоа! Му се восхитувам на храброста на овој човек, но претпоставувам дека тој нема да има кариера после ова.
Тони Велковски Неговата кариера ќе се вивне до небо! Ако ја кажувате вистината, може само да победите! Тој не се плаши да зборува за тоа што навистина помага, луѓето ќе му бидат благодарни! Мислам дека ќе го послушам и ќе нарачам Hypertea.
Радица Крстиќ Долги години страдав од хипертензија, се онесвестував, а дури и колегите се навикнаа. Мала промена во времето и мојот притисок скокаше, а ако малку се загрижам, тогаш моментално се заморував. Имав тахикардија ноќе. Фитотерапевтите постојано ме плашеа со можноста за мозочен удар, бидејќи моите крвни садови не можеа да ги издржат таквите осцилации. Бев исплашена затоа што мојот сопруг почина од мозочен удар. За Hypertea дознав случајно: наидов на написот и решив да ја пробам. Поминаа неколку месеци откако заборавив на заморот и скоковите на притисокот. Се чувствувам освежено, па дури и подмладено. Го препорачувам на сите!
Катерина Стојчевска Радица, кажи ми те молам, како ја користеше? Од каде ја нарача?
Радица Крстиќ Нарачав тука. Многу лесно се користи, само наутро и навечер.
Томе Христов Може ли да ми кажете дали сте имале алергии? Имам нетолеранција на речиси сите лекови, а крвниот притисок ми е проблем веќе подолго време…
Радица Крстиќ Томе, нејзиниот состав е сосема природен, главно екстракти. Ако добро толерирате природни лекови, тогаш ова е одлична опција!
Калина Атанасовска Јас сум фитотерапевт и можам да кажам дека хипертензијата може од вас да направи личност со посебни потреби за кратко време. Затоа, подобро е да се грижите за нормализирање на притисокот однапред. Hypertea не е само лек којшто помага да се стабилизира притисокот, туку и одличен производ за превенција. За жал, денешните статистички податоци покажуваат дека срцевите и мозочните удари се причина за повеќе од 70 % смртни случаи на луѓе на возраст под 60 години. Луѓето едноставно умираат пред да можат да се пензионираат! Ги охрабрувам сите да се грижат за своето здравје и да ги лекуваат своите симптоми пред да се случи прекин или блокирање на крвниот сад. Hypertea е евтина и доволно ефикасна за да може да се најде во секој комплет за прва помош!
Софија Павлова Калина, во право си! Татко ми имаше мозочен удар одеднаш, почина точно на своето работно место. Тоа беше шок за сите... Сега секогаш имаме мерач за крвен притисок дома, а јас ги терам сопругот и мајка ми редовно да го проверуваат нивниот притисок. Нарачав Hypertea, превенцијата е сигурно подобра!
Никола Крстев И јас го нарачав третманот откако го прочитав ова и го добив пакетот во текот на специјалната понуда! Утре ќе го земам од пошта. Бев изненаден колку брзо го доставија до мојот град.
Лилјана Митрева Калина, како фитотерапевт, кажи ми те молам, зошто Hypertea е подобра од вообичаените лекови што се препишуваат во секоја клиника?
Cпецијалист Милан Крстевски Лилјана, за разлика од другите фармацевтски лекови, Hypertea не само што го нормализира високиот крвен притисок, туку ја елиминира и причината за хипертензија. Доволно е да се подложите на третман со производот на секои 2-3 години. Со почит, специјалист Милан Крстевски.
Калина Атанасовска Станува збор за природните компоненти што не му штетат на црниот дроб и хранопроводот, а притоа ефикасно ги зајакнуваат ѕидовите на крвните садови и ги стимулираат сопствените сили на организмот, префрлувајќи го на самостојно лекување. Ова е иновативен пристап и сè уште не го совладале сите фармацевтски компании, бидејќи станува збор за скапа технологија. Hypertea има совршена формула.
Габриела Петреска Тука има специјална понуда, може да ја добиете со 50 % попуст!
Марко Костадиновски Еден професор неодамна ни кажа за производов на предавање на мојот медицински факултет. Се чини дека откриле комбинација на природни супстанции што меѓусебно се подобруваат и ги зајакнуваат ѕидовите на крвните садови. Беше интересно да се научи за тоа.
Кети Ристева Кои се состојките?
Марко Костадиновски Со сигурност знам дека има глог, зелено кафе и хумулус, а тие содржат огромен број витамини и ги зајакнуваат ѕидовите на крвните садови + имуностимулирачки билки, списокот е огромен, не се сеќавам на сè. Или накратко: некои компоненти ги зајакнуваат крвните садови, други го намалуваат нивото на холестерол и ги отстрануваат формираните наслаги, додека трети го стимулираат имунолошкиот систем на организмот.
Ангела Трајческа Студентите по медицина имаат одлична меморија! :)
Кети Ристева Благодарам! Најдов опис на веб-страницата; во него навистина има многу работи.
Јасмина Петковска Природните лекови се секогаш најдобри! Си го уништив хранопровод со апчиња. Поправа една работа, но расипува друга. Добро е што медицината сега се враќа кон природата.
Cпецијалист Милан Крстевски Јасмина, жалам за тоа што ви се случило. Сакам да го свртам вашето внимание на фактот дека може да користите Hypertea без двоумење. Нема несакани ефекти, нејзината формула е одобрена, а состојките во неа се безбедни за вас. Бидете здрави. Со почит, специјалист Милан Крстевски.
Лидија Митрева Дали некој навистина ја пробал? Дали има вистински критики? Честопати имам вртоглавица и немам време да одам на фитотерапевт.
Наталија Котева Јас пијам Hypertea секое утро! Ја открив пред еден месец. Сега навистина се чувствувам многу подобро; пред тоа се плашев дека ќе се онесвестам во автобус поради притисокот:(
Моника Велкова Нарачав за себе и ја подигнав вчера од пошта. Ја користам навечер и се чувствував многу подобро, зуењето во ушите го снема. Ќе продолжам да ја земам.
Мартина Ристева По вторпат нарачувам Hypertea за себе и за моите родители. Многу добар производ! Имав тешка мигрена и честопати ми се стемнуваше, дури и се онесвестував. Hypertea ми помогна да се ослободам од неа, ја препорачувам!
Мери Здравковска Толку многу позитивни критики, благодарам девојки! Дефинитивно ќе нарачам за моите родители!
Михаил Геговски Hypertea совршено го стабилизира притисокот и ја подобрува целокупната благосостојба. Ја имам во моето биро, не одам никаде без неа.
Весна Кузмановиќ За Hypertea дознав многу одамна, има многу позитивни критики. Велат дека ова нешто е од суштинско значење за закрепнување после мозочни удари. Нарачав за моите родители, превенцијата е подобра!
Коста Митревски Кажете ми, каде можам да ја нарачам, а да не добијам лажен производ?
Ана Блажевска Пазете се од фалсификати! Треба да ја набавувате само оттука! Дали гледате холограм на формуларот за пријавата? Тоа значи 100 % гаранција за оригиналниот производ Hypertea.
Максим Трајчев Баба ми го користи, еднаш го зедов кога имав мамурлак и ми помогна! :)
Cпецијалист Милан Крстевски Максим, со оглед на тоа што Hypertea го нормализира артерискиот крвен притисок и го ублажува вазоспазмот, може да се користи за ублажување на симптомите на мамурлак. Сепак, како специјалист за здравствена заштита, не препорачувам често да пиете алкохол. Со почит, специјалист Милан Крстевски.
Славица Конеска Нарачав за мајка ми, се јави курирот, ќе ја донесе утре. За моите впечатоци ќе ви пишам подоцна.
Жаклина Стојчева Навистина се надевам дека Hypertea ќе ми помогне! Мојот притисок е толку висок што веќе втора недела лежам во кревет :(
Cпецијалист Милан Крстевски Жаклина, те молам, кажи ни подоцна за ефектот од третманот. Со почит, специјалист Милан Крстевски.
Кристина Гошева Моите родители отидоа на бањи и таму им дале Hypertea за превенција. Мајка ми е многу среќна што сега е достапна на продажба. Таа вели дека се чувствува подобро од неа!
Магдалена Николовска Дали го видовте моето ЕКГ? Откако користам Hypertea, срцето ми чука нормално веќе трет месец! Вежбам и сум многу задоволна со себе.
Мартин Алексовски Смешен фитотерапевт, исто како и д-р Хаус! Треба да го запомнам производот, ќе им го однесам в село ова лето, старите луѓе секогаш имаат проблеми таму.
Бети Поповиќ Го прочитав описот на Hypertea. Бев изненаден што акаи бобинките го имаат овој ефект! Но, како фармацевт можам да го кажам ова: да, во оваа комбинација навистина постои активна стимулација на имунолошкиот систем. Го нарачав, ќе го пробам.
Сузана Бошковска Јас користам Hypertea наместо витамини. Ја подобрува благосостојбата и прави главата да работи подобро :)
Венко Митрев Веб-страницата има голем попуст на Hypertea, дали е вистина?
Киро Мојсов Ако лекот е добар како што вели народот, тоа е спасот. Имам хипертензија многу години и сум алергичен на речиси сите лекови.
Елена Терзиоска Нарачав за мајка ми. Пред 2 години, го загубивме таткото поради мозочен удар, не сакам да ја изгубам и мајка ми. Васкуларните проблеми премногу брзо ги земаат луѓето…
Марија Ивановска Јас секогаш имам Hypertea во комплетот за прва помош. Превенцијата е подобра од инјекциите на брзата помош!
Елена Ордановска Господ нѐ чува сите нас!
Нарачајте Hypertea со 50% попуст