Tag: Testo-Y

Showing all 4 results

 • TestoY

  Prvi i drugi tjedan – Erekcija postaje snažnija i dulja. Penis postaje osjetljiviji na dodir – Drugi i treći tjedan – Povećava se proizvodnja testosterona. Seks se produljava 1,5-2 puta.

  Read more
 • Testo-Y

  Prva nedelja – Erekcija postaje snažnija i duža. Penis postaje osetljiviji na dodir. Druga-treća nedelja – Povećava se proizvodnja testosterona. Trajanje seksa se uduplava. Četvrta nedelja i naredni period – Dugotrajan seks sa minimalnim pauzama. Snažni orgazmi po 5-7 minuta!

  Read more
 • TestoY

  Капсулите со природни екстракти од билки ја елиминираат еректилната дисфункција на која било возраст и во која било фаза. Добри се за спречување проблеми со ерекцијата. Активните состојки го подобруваат снабдувањето со крв во ткивата на пенисот, го стимулираат производството на тестостерон, ја зголемуваат сексуалната желба, ја зголемуваат сперматогенезата и обезбедуваат долготрајна ерекција.

  Read more
 • Testo-Y

  Trashësia është gjithashtu e rëndësishme! Testo-Y-i është një produkt natyral për kthimin e potencës dhe parandalimin e mosfunksionimit të ereksionit. Testo-Y-i përmirëson qarkullimin, potencën dhe prodhimin e spermës, rrit nivelet e testosteronit dhe redukton kohën me 5-7 minuta. Ereksioni i dobët apo mungesa e plot[ e tij shkakton zhgënjim. Një penis i fortë si guri garanton seks të cilësisë së lartë! Aktivitet i dobët seksual – Burrat me penis të dobët nuk kanë fare jetë seksuale. Dështime në shtrat – Ereksionet e dobta shpesh çojnë në dështime në shtrat dhe derdhje të parakohshme…

  Read more