Testo-Y – North Macedonia

Капсулите со природни екстракти од билки ја елиминираат еректилната дисфункција на која било возраст и во која било фаза. Добри се за спречување проблеми со ерекцијата. Активните состојки го подобруваат снабдувањето со крв во ткивата на пенисот, го стимулираат производството на тестостерон, ја зголемуваат сексуалната желба, ја зголемуваат сперматогенезата и обезбедуваат долготрајна ерекција.

Капсулите со природни екстракти од билки ја елиминираат еректилната дисфункција на која било возраст и во која било фаза. Добри се за спречување проблеми со ерекцијата. Активните состојки го подобруваат снабдувањето со крв во ткивата на пенисот, го стимулираат производството на тестостерон, ја зголемуваат сексуалната желба, ја зголемуваат сперматогенезата и обезбедуваат долготрајна ерекција.